DSGF Logo
Brukernavn:

Logg inn / Bli medlem
Passord:
 
Forum


DSGF.no
Om DSGF
   English French German
Bli medlem
IRC
Spørreundersøkelser
Tilbud
Vedtekter
HSS
Nyheter

Mistet passord

SayIt
SayIt Oversikt
Svada
Galleri
Støtt DSGF
Postkort
ItsPureLoveBeibi!
Fylleprat
Galeforbundet
Forum!
Oversikt
Annonseringer
DSGF.no
Duppeditter
Film og TV
Filosofi
Hilsener & Hyllester
Hjelp!
Hjemmesider
Kjøkken og klin
Klagemuren
Litteraturhjørnet
Lykkebrønnen
Musikk
Nyhetsbildet
Om forumet
Politikk
Programmering
Sex og sånt
Software / Hardware
Spill og Dill
Treff
Tunga på tærne
Tåkeprat
SayItBusssjåfør og godt humør?
Generelt: Busssjåfør Og Godt Humør?
Av Joachim Kvam [ profil / post / artikler ]
Lørdag, 02.12.2006, 16:33

"En bussjåfør, en bussjåfør, er en mann med godt humør" er det en sang som heter. Jeg tar bussen til skolen hver da, men det er lite som stemmer med det i min komune.

Jeg tar bussen til videregående skole hver dag og bussjåførene der de er så grettene og det virker som om de bare sitter der som noen "bomber" som veter på å eksplodere. Hvis de ser noen som de kan kjefte og håne ned så gjør de det til de grader. For eksempel en dag så ser jeg at det kommer det en liten gutt som kanskje går i 4 klasse, han har glemt busskortet sitt og sitter budssjåføren og skjeller han ut forann hele bussen. En annen gang så ser jeg at det kommer en annen skole elvev løpende for å rekke bussen, men hva gjør sjåføen jo han bare kjører av gårde. Det har også hendt flere ganger at noen ikke har rukket å komme seg av bussen fordi sjåføren lukker igjen døra for tidlig.

"En bussjåfør, en bussjåfør det er mann med godt humør. Og har han ikke godt humør, så er han ingen bussjåfør". Hvis NSB skulle ha fulgt dette så hadde det ikke vært mange bussjåfører igjen i dette landet. Etter det jeg har sett i komunen min så vil jeg si at 80% av bussjåførene er så sinte og aggresive at de egentlig ikke budde ha hatt den jobben. Det er ikke bare det at de er så aggresive på bussen, men da innebærer det jo at de er farlige i trafikken i tillegg.

Grunnen til at de er slik er vanskelig å si, men de er ikke slik mot voksene mennesker, men omtrent bare mot barn og ungdom. Jeg tror at er innstilt på å være slik for de barn og ungdom har fått rykte på seg for å være rampete. Men dette stemmer ikke nå for tiden, hvertfall ikke her i komunen. Du kan ikke finne en eneste tyggegummi flekk engang. Ikke har det vært noe som helst av bråk og ura mellom "barna" / ungdommen på bussene. Men hva er takken, jo sure, aggresive, gretne og undskapsfulle sjåfører.

Jeg betaler 250 kr i måneden for busskort, men helt ærlig så burde de ikke fått ett eneste rødt øre. Det finnes jo flinke og gode bussjåfører også, men det skulle definitivt vært flere av dem.

De sjåførerne som er de som er snillest og de som har litt respekt for andre mennesker er faktisk sjåfører med utenlansk bakgrunn! Det er de som er mest tolmodige og de har i alle fall respekt for andre. De har det sikkert fra kulturen de kommer fra. Men Ola Normann han er sur og han skal i alle fall ikke ha god kjemi med andre inbygger, hvertfall ikke barn og undgdom.(475 ord, lest 2817 ganger.)

Liv og røre
Velkommen til:
Jetison (Oslo)
Joalol (Stjørdal)
galgalakse (Hokksund)
3agle-3ye (Kongsvinger)
Torjus (Kongsvinger)

Online:
0 medlemmer online.
1 gjest online.

Kake i dag:
N/A (Halden)
fragaria (Skibotn)
nainik (Bergen)
Jannicke (Trondheim)
skj0ng (Ålesund)

Kake i morgen:
[Sleeper] (Kattem)
Thinkgrrl (Sæbøvik)
FrAgLeN_ (Aurskog)
Scherzo (Stange)
huldra (Hobøl)
ziz (Furnes)
salmissra (Tomasjord)
AylA^ (Ålesund)
MoonFog (Klokkarvik)
|Lakel0s (Sykkylven)
Skåk (Ålen)
Alley^Cat (Kristiansand)
solus (Tromsø)
AiQ (Notodden)
psykopuz (Hokksund)
Merry (Stavanger)

Si "gratulerer" med blomster!
Send bursdagskort

Sett theme-cookie
Sett cookie
Forum

Strre oversikt

De Selverklærte Gales Forbund (c) 1998-2018 · DSGF.no